Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /customers/f/d/d/ijssalonpaula.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Snacks

We moeten u heus niet vertellen dat op koudere dagen niet iedereen zin heeft in een ijsje. Daarom hebben Walter en Chris kort na de overname besloten om ook wafels en pannekoeken te verkopen. Zoals dat ook met de ijs is gebeurd, kenden de wafels en pannekoeken zo'n groot succes, dat er inmiddels 12 soorten pannekoeken en 7 soorten wafels te verkrijgen zijn. Met suiker en siroop voor wie van zoetigheid houdt, griotinnes en siberienne voor wie van iets speciaals houdt en natuurlijk fruit voor de gezonde snoeper!

Enkele jaren geleden zei Chris tegen Walter: "Ik zou het wel leuk vinden om ook broodjes te verkopen...". En zo gezegd zo gedaan. Wat begon met 'broodje kaas' en 'broodje hesp', is intussen een verscheidenheid van 16 broodjes en smossen. Martino, Smos Natuur, Garnaal of heeft u liever Kip Curry? We hebben het allemaal! De broodjes worden altijd gebakken terwijl u wacht. Dus moet u toch een vijftal minuutjes wachten op een broodje. Maar daar hebben verschillende klanten al wat op gevonden: even bellen, bestelling doorgeven, naam doorgeven en het uur waarop u de bestelling komt halen: de broodjes zullen op u wachten!

Toen kwamen er klanten met de vraag "Waarom verkopen jullie geen hamburgers of pizzabagetten?" Hoe zeggen ze dat "klant is koning"? Je kan het al raden, ook wie zin heeft in een hamburger of een pizzabaget kan bij ons terecht!

Nog steeds niets gevonden dat u de honger kan stillen? Geen probleem, we hebben nog een laatste troef uit te spelen: croque. Croque Monsieur, Madame (met spiegelei), Tomaat (met tomaten, natuurlijk) , Hawaiienne (met ananas) of een Uitsmijter. Allen geserveerd op een bedje van sla en andere groenten. Héérlijk!

Het water komt u zeker al in de mond! Alvast smakelijk!