Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 569 of /customers/f/d/d/ijssalonpaula.be/httpd.www/includes/menu.inc).

Triporteur

IJssalon Paula heeft twee triporteurs. Ze zijn een groot succes op elk trouwfeest! Ze zorgen voor een enorme sensatie als de bruidegom de zaal komt binnengereden met op de triporteur zijn bruid. Een moment om nooit te vergeten!
Maar ook voor schoolfeesten, braderijen of jubilea zijn onze triporteurs zeer gevraagd. Door het enorme succes gebeurt het (te) vaak dat we mensen moeten teleurstellen wanneer geen van beide nog beschikbaar is. We raden u dan ook aan zo vroeg mogelijk te reserveren!! Een half jaar op voorhand is zelfs geen overbodige luxe! Op het ogenblik dat u bestelt, moeten nog niet alle details zoals aantal personen, smaken van ijs, ... geweten zijn.

In de triporteurs kunnen tot vier verschillende smaken, die u zelf kan kiezen.

Heeft u op een onvergetelijk feest ook zo'n triporteur gebruikt? Laat ons weten wat u ervan vond en stuur ons eventueel een mooie foto! Wie weet vindt u hier binnenkort uw ervaring op de site. Het zal zeker een hulp zijn voor personen die nog twijfelen of zo'n triporteur wel geschikt is voor hun feest. De webmaster ontvangt graag uw reactie!

IJssalon Paula beschikt ook over een rijdende diepvries. Net zo eentje als je in pretparken tegen komt!

Jaja, de tijd staat niet stil dus is het af en toe tijd voor iets nieuws om mee uit te pakken! Tegenwoordig hebben we zelfs onze eigen paraplu's, als dat geen luxe is!

Triporteur wit
Triporteur wit
Triporteur wit
Triporteur wit
Triporteur wit
Houten ijsbak

Huur hier de triporteur

Vul bijhorend formulier in indien u informatie wenst over het huren van één van onze twee triporteurs!